آشپزی

برنج سرخ شده تخم مرغ تند

برنج سرخ شده تخم مرغ تند

این برنج سرخ شده با تخم مرغ تند یک غذای جانبی محبوب است که بیشتر غذاهای چینی را تحسین می کند، به خصوص بال مرغ تند و مرغ نمک و فلفل.

اگر به دنبال یک وعده غذایی سریع در روزهای هفته هستید، به خصوص اگر مقداری یاسمن یا برنج باسماتی در یخچالتان باقی مانده باشد، این دستور العمل عالی است.

Spicy egg fried rice served in a bowl
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 13

این غذای “بهتر از غذای آماده” چینی برنج سرخ شده با تخم مرغ بسیار آسان است و فقط در 15 دقیقه آماده می شود، به خصوص اگر برنج باقی مانده در یخچال خود داشته باشید!

تنها چیزی که نیاز دارید این است که مواد خود را بردارید و شروع به پختن کنید.

چرا این دستور غذا جواب می دهد؟

  • این یک دستور العمل بسیار آسان است که با تصاویر و دستورالعمل های گام به گام دنبال می شود.
  • این بهترین راه برای استفاده از برنج باقی مانده در یخچال است.
  • می توانید باقیمانده ها را تا 3 ماه منجمد کنید.
  • برنج سرخ شده تخم مرغ تند همه کاره است، می توانید از سبزیجاتی که در دست دارید استفاده کنید. می‌توانید مقداری پروتئین مانند میگو یا تکه‌های مرغ باقی‌مانده اضافه کنید تا به یک وعده غذایی قابل توجه تبدیل شود.

مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها

Labelled picture of ingredients for spicy egg fried rice
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 14
  • برنج – بهترین نتیجه زمانی حاصل می شود که از نوع دانه بلند برای این غذا استفاده کنید، به طور ایده آل برنج یاسمین یا باسماتی.
  • تخم مرغ – آنها طعم، بافت و پروتئین فوق العاده ای به این غذای برنج گیاهی می دهند.
  • هویج و نخود – من عاشق بافت و رنگی که اضافه می کنند و همچنین طعم آن هستم. شما می توانید هر سبزی دیگری را که در دست دارید انتخاب کنید. سبزیجات دیگری که می توانید استفاده کنید قارچ، فلفل، کلم بروکلی، مانگتو، کلم یا لوبیا سبز است.
  • پیاز بهاره – اگر پیازچه چینی در دست دارید می توانید از آن استفاده کنید.
  • سیر – من از سیر تازه ریز خرد شده استفاده می کنم، نیازی به خرد کردن آن نیست. اگر فکر می کنید سیر برای شما زیاد است یا کافی نیست، مقدار آن را تنظیم کنید.
  • کره – اگرچه کره یک ماده معمولی در آشپزی چینی نیست، من ترجیح می دهم از آن برای پختن تخم مرغ استفاده کنم زیرا طعم زیادی به غذا می دهد و همه چیز را کاملاً قهوه ای می کند.
  • فلفل قرمز – مقدار را به سلیقه خود تنظیم کنید.
  • روغن کنجد – طعم آجیلی مشخصی به برنج می‌دهد. می توانید آن را با روغن گردو جایگزین کنید یا آن را کنار بگذارید. می‌توانید آن را از فروشگاه‌های آسیایی یا سوپرمارکت‌های بزرگ و همچنین از آمازون
  • سس فلفل دلمه ای شیرین – من عاشق شیرینی آن هستم که به این برنج تند اضافه می کند. من آن را از فروشگاه های آسیایی می خرم یا amazon
  • سس سویا– من از کیکومان سس سویا همه منظوره برای این دستور پخت. اگر می خواهید از نسخه کم سدیم استفاده کنید یا نمک اضافی اضافه کنید، مقدار آن را افزایش دهید.
  • میرین – همانند روغن کنجد، می‌توانید آن را از فروشگاه‌های آسیایی یا سوپرمارکت‌های بزرگ و همچنین از آمازون. می توانید میرین را با شری خشک یا شراب شیرین مارسالا جایگزین کنید.

دستورالعمل های آشپزی

اگرچه این دستور العمل بسیار ساده است، برای دستیابی به بهترین نتایج باید چند نکته و مراحل را دنبال کنید:

برنج را آماده کنید

اگر برنج باقی نمانده است یا فراموش کرده اید که یک روز قبل آن را بپزید، از برنج تازه پخته شده استفاده کنید.

برنج را با آب سرد جاری بشویید، تا زمانی که آب برنج شفاف شود.

rice is washed and soaked in cold water
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 15

برنج را در تابه ای با آب سرد فراوان بریزید و بگذارید بجوشد و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.

برنج را با استفاده از یک الک ریز آبکش کنید، آن را زیر آب سرد سرد خنک کنید و اجازه دهید 5 دقیقه آبکش شود.

برنج را در یک سینی بزرگ پهن کرده و به مدت یک ساعت بدون درب در یخچال یا به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

این به برنج کمک می کند تا کمی خشک شود.

spread the rice to cool it down quicker
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 16

وقتی برنج سرد می‌شود، برنج محکم می‌شود، بنابراین آن را پف کرده و با استفاده از چنگال از هم جدا کنید یا قبل از استفاده با نوک انگشتان کمی مرطوب این کار را انجام دهید.

میزان مکان خود را از قبل انجام دهید

برنج سرخ شده با تخم مرغ غذای بسیار سریعی است که آماده می شود، بنابراین قبل از شروع همه مواد خود را آماده کنید.

مطمئن شوید که مواد سس را اندازه بگیرید و سپس آنها را در یک کاسه مخلوط کنید، سبزیجات را برش دهید و تخم مرغ ها را بزنید.

برنج خود را در بشقاب پف کنید.

برای Actio آماده شویدn

وقتی برنج خود را خنک کردید و میس آن را آماده کردید، یک ووک یا ماهیتابه بزرگ بردارید و روی حرارت قرار دهید.

یک ووک برای برنج سرخ شده با تخم مرغ بهتر عمل می کند زیرا حرارت را به طور یکنواخت پخش می کند و دود را به ظرف اضافه می کند.

وقتی وک به اندازه کافی داغ شد، کره را اضافه کنید و سپس قبل از اضافه کردن تخم مرغ های زده شده، اجازه دهید کمی قهوه ای شود.

cooking the eggs in a wok with melted butter
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 17

تخم مرغ ها را سریع هم بزنید و سپس در بشقاب بگذارید.

scrambled eggs are transferred on a plate
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 18

حرارت را روی متوسط ​​کم کنید و روغن نباتی یا روغن بادام زمینی را به همان ووک/تابه اضافه کنید.

هویج ها را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند اما همچنان ترد شوند.

Sautéing the carrots in a wok for spicy egg fried rice
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 19

نخود فرنگی یخ زده، سیر، پیاز بهار و فلفل قرمز را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

the peas, garlic, chillies and spring onions are added to carrots
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 20

حرارت را دوباره زیاد کنید و نیمی از برنج پف کرده را اضافه کنید.

یک دقیقه تفت دهید سپس نصف دیگر برنج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.

 half of the rice is added to the vegetables
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 21

روغن کنجد، نمک، فلفل سیاه یا فلفل سفید تازه آسیاب شده، سس سویا، سس چیلی شیرین، سس صدف و میرین را اضافه کنید.

آن را سریع هم بزنید و تخم مرغ های همزده را اضافه کنید.

Mirin, soy sauce, sweet chilli sauce and scrambled eggs are added to the rice
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 22

یک دقیقه دیگر تفت دهید و قبل از سرو با مقداری پیازچه خرد شده و فلفل قرمز تزیین کنید.

garnish the spicy egg fried rice with spring onions and serve
برنج سرخ شده تخم مرغ تند 23

لطفاً برای فهرست کامل مواد با اندازه‌گیری، روش کامل دستور غذا، یادداشت‌های دستور غذا، و اطلاعات تغذیه‌ای، به کارت دستور غذا در زیر بروید.

نکات برتر از سرآشپز

  • برای بهترین نتیجه، از برنج سرد یا باقیمانده استفاده کنید. برنج تازه پخته شده خیلی مرطوب است و به همین دلیل دانه های برنج را به هم می چسباند. اگر تصمیم دارید از برنج تازه پخته شده استفاده کنید، در نهایت با یک آشغال خیس مواجه خواهید شد.
  • قبل از پختن برنج، آن را با آب سرد جاری بشویید، تا زمانی که آب برنج شفاف شود.
  • وقتی برنج سرد می‌شود محکم می‌شود، بنابراین آن را پف کنید و با استفاده از چنگال آن را از هم جدا کنید یا قبل از استفاده با نوک انگشتان کمی مرطوب این کار را انجام دهید.
  • برنج سرخ شده با تخم مرغ غذای بسیار سریعی است که آماده می شود، بنابراین قبل از شروع همه مواد خود را آماده کنید. حتما مواد سس را اندازه بگیرید و سپس در ظرفی مخلوط کنید، سبزیجات را خلال کرده و تخم مرغ ها را بزنید. برنج خود را در یک بشقاب پف کنید.
  • برنج را در 2 یا 3 دسته به سبزیجات اضافه کنید و قبل از اضافه کردن دسته دیگر، برنج را چند دقیقه تفت دهید.

سؤالات متداول دستور غذا

بهترین روغن برای برنج سرخ شده با تخم مرغ چیست؟

من ترجیح می دهم از روغن گیاهی یا روغن بادام زمینی استفاده کنم. سبزیجات و کره را برای تخم مرغ های همزده تفت دهید. روغن کنجد برشته شده طعمی غنی و آجیلی به آن اضافه می کند اما برای پخت و پز ایده آل نیست و باید در پایان فرآیند پخت به آن اضافه شود.

چگونه باقیمانده برنج سرخ شده تخم مرغ را ذخیره کنیم؟

باقی مانده ها زمانی که در یخچال در ظرف دربسته قرار می گیرد تا 3 روز نگهداری می شود. همچنین می توانید آنها را تا 3 ماه منجمد کنید!

دستور پخت های مرتبط

برای سایر غذاهای برنجی عالی، چرا امتحان نکنید:

این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.

امیدوارم از روند تهیه این برنج سرخ شده تخم مرغ تند به همان اندازه که از خوردن آن لذت می برید لذت ببرید! ? 

خوشحالی! / افیه اولسون!

spicy egg fried rice garnished with chillies and chives

برنج سرخ شده تخم مرغ تند

آیلا کلولی

این برنج سرخ شده با تخم مرغ تند غذای جانبی محبوبی است که بیشتر غذاهای چینی، به خصوص فوق العاده خوشمزه ما را تحسین می کند بال مرغ تند و نمک و مرغ فلفلی.

stop offset=”0%” stop-opacity=”1″/>

زمان آماده سازی 5 دقیقه

زمان آشپزی 15 دقیقه

زمان کل 20 دقیقه

کورس کورس اصلی، غذای جانبی

آشپزی آسیایی، چینی

سرویس ها 4 افراد

کالری 432 kcal

مواد تشکیل دهنده 

 

دستورالعمل ها 

  • برنج را با آب سرد جاری بشویید تا آب برنج شفاف شود.

  • برنج را در تابه ای با آب سرد فراوان بریزید و بگذارید بجوشد و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.

  • برنج را آبکش کنید با استفاده از یک الک خوب، آن را زیر آب سرد سرد خنک کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه آبکش شود.

  • برنج را در سینی پهن کرده و به مدت یک ساعت یا 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود.

  • برنج را پف کنید و با استفاده از چنگال خرد کنید یا با نوک انگشتان کمی مرطوب شده این کار را انجام دهید.

  • یک ووک بزرگ را روی حرارت زیاد گرم کنید و کره را اضافه کنید.

  • وقتی کره کمی سرخ شد، تخم مرغ ها را اضافه کنید و سریع هم بزنید، کنار بگذارید. یک بشقاب.

  • شعله را ملایم کنید و روغن نباتی یا روغن بادام زمینی را به تابه اضافه کنید سپس هویج را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید.

  • نخود فرنگی یخ زده، سیر، پیاز بهار و فلفل قرمز را اضافه کنید و یک بار دیگر تفت دهید دقیقه

  • دوباره حرارت را زیاد کنید و نیمی از برنج را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید سپس بقیه برنج را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر هم بزنید.

  • روغن کنجد، نمک، فلفل سیاه تازه آسیاب شده یا فلفل سفید، سس سویا را اضافه کنید ، سس فلفل دلمه ای شیرین، سس صدف و میرین، قبل از اضافه کردن تخم مرغ های همزده، آن را سریع هم بزنید.

  • یک دقیقه دیگر تفت دهید و قبل از سرو با مقداری گشنیز خرد شده و پیازچه تزئین کنید.

یادداشت

  • برای بهترین نتیجه، از برنج سرد یا باقیمانده استفاده کنید. برنج تازه پخته شده خیلی مرطوب است و به همین دلیل دانه های برنج را به هم می چسباند. اگر تصمیم دارید از برنج تازه پخته شده استفاده کنید، در نهایت با یک آشغال خیس مواجه خواهید شد.
  • قبل از پختن برنج، آن را با آب سرد جاری بشویید، تا زمانی که آب برنج شفاف شود.
  • وقتی برنج سرد می‌شود محکم می‌شود، بنابراین آن را پف کنید و با استفاده از چنگال آن را از هم جدا کنید یا قبل از استفاده با نوک انگشتان کمی مرطوب این کار را انجام دهید.
  • برنج سرخ شده با تخم مرغ غذای بسیار سریعی است که آماده می شود، بنابراین قبل از شروع همه مواد خود را آماده کنید. حتما مواد سس را اندازه بگیرید و سپس در ظرفی مخلوط کنید، سبزیجات را خلال کرده و تخم مرغ ها را بزنید. برنج خود را در یک بشقاب پف کنید.
  • برنج را در 2 یا 3 دسته به سبزیجات اضافه کنید و قبل از اضافه کردن دسته دیگر، برنج را چند دقیقه تفت دهید.

تغذیه

کالری: 432کیلو کالری کربوهیدرات: 66gپروتئین: 15gچربی: 12g چربی اشباع شده: 3gچربی غیراشباع چندگانه: 5gچربی تک غیراشباع: 4gچربی ترانس: 1gCholesterol: 164mg Sodium: 1061mgPotassium: 408mgFiber: 4g Sugar: 8gVitamin A: 3401IU Vitamin C: 40mgCalcium: 82mg Iron: 3mg

این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا